Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Παναθηναικη συμμαχια


Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μια μέρα μετά το γαμιση του Μάριμπορ, ξεκαθαρίζει πως άμεσα θα γίνουν ριζικές αλλαγές ενώ κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον, τονίζοντας πως «θα βγούμε πιο δυνατοί»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ έχει ως εξής:
«Ο Παναθηναϊκός μας φετος ειναι για τον μπουτσο ομως είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί και με μεγαλυτερα κωλαρακια. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών πιπες και ετσι.
Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των ηλιθιων οπαδών του μεγαλύτερου γυφτικου συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε τα κωλαρακια μας και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές  τομές στην κωλοτρυπιδα της  ομάδας και της ΠΑΕ γενικότερα».
Εξαιρείται ο κωλος του  Φερέιρα! 
Θα πρέπει να τονιστεί ότι λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης οι άνθρωποι της Συμμαχίας ξεκαθάρισαν πως στις... τομές κωλων δεν συμπεριλαμβάνεται ο γερικος κωλος του Ζεσουάλδο Φερέιρα, τον οποίο άλλωστε από το βράδυ της Πέμπτης για άλλη μια φορά φέτος ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε με δήλωση του! 

3 σχόλια:

  1. χαχαχα καλα τα λες στα κολοβαζελια
    θρυλε μονο εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κύριε ή κυρία.
    Θέλετε ένα δάνειο για να πληρούν τα οικονομικά προβλήματά σας;
    Μην ανησυχείτε παρακαλώ να μου πείτε το ποσό σας και σας περίοδος αποπληρωμής.
    Τονίζω σε σας ότι είμαι ένα άτομο και επομένως να ανοίξετε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις.
    Αναμονή για σας διαβάσω.
    E-mail: leferfrancisjean@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή